Naslovna O NAMA Misija i vizija

Misija i vizija

MISIJA
Naša misija je izgrađivanje jačih veza sa poslovnim partnerima, praćenje zahteva naših kupaca i adekvatno reagovanje na njih. U skladu sa usvojenim Standardom kvaliteta (ISO 9001) i principima poslovanja firme kontinuirano usavršavamo sopstvena znanja i kvalitete zaposlenih zarad podizanja nivoa usluga.

Simplex je najpouzdaniji partner u zemlji koji vas snabdeva kvalitetnim i originalnim rezervnim delovima za održavanje i popravku vaših vozila. Mi smo tu da Vi, ma gde pošli i ma kakav posao obavljali, OSTANETE U POKRETU.

VIZIJA
Želimo da postanemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja, kreirajući i predviđajući nove trendove u branši.

Težimo da poslujemo u skladu sa vremenom koje tek dolazi kako bismo ostali najpouzdaniji distributer rezervnih delova za teretni program u zemlji.
CILJ
Kontinuiranim unapređivanjem poslovanja i sistematskim razvojem preduzeća želimo da učvrstimo poziciju vodeće kompanije u oblasti prometa rezervnih delova i opreme za teretni program.


Rezervni delovi: