Naslovna BRENDOVI Hermann Peters

Hermann Peters Gmbh & Co.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_Peters.jpgb_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_peters1.jpgKompanija je globalno poznata po kočionim dobošima i kočionim diskovima za sve aktuelne kamione i prikolice. Pored toga, Hermann Peters snabdeva rezervnim i potrošnim delovima sledeće proizvodne oblasti:

Osovine, kočnice, sistem goriva motora, izduvni sistem, retrovizori, stakla retrovizora, hlađenje motora, stabilizatori, ogibljenje, montaža točkova…

Hermann Peters GmbH & Co. KG je specijalizovan u razvoju i proizvodnji visoko kvalitetnih rezervnih delova za radna vozila. U vremenu rastuće tržišne dinamike i kompleksnosti, širok proizvodni asortiman prestavljen u okviru ORIGINAL PE brenda znači fleksbilnost, orijentisanost ka klijentu , inovaciju i visoku dostupnost u celom svetu.

Zajednički rad kao partneri interno i eksterno je jedna od glavnih osobina naše kompanije. Naš uspešan porodični biznis je uokviren dugogodišnjom saradnjom i visoko je cenjen od strane osoblja, potrošača, dobavljača i poslovnih saradnika.

Rezervni delovi: