Naslovna BRENDOVI RUVILLE

Ruville

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_4fs1410_m.jpgKao deo grupe Schaeffler, konstantno smo u kontaktu sa proizvođačima vozila širom sveta – to su dobre veze koje koristimo za razvoj novih tehnologija, kako bismo obezbedili da naši korisnici dobijaju sistem ekspertize i inženjering, zajedno sa proizvodima - sve iz jednog izvora .

Snabdevamo globalno tržište prvoklasnim rezervnim delovima. Bez obzira da li za automobile ili teretna vozila, naši proizvodi su predmet brojnih internih i eksternih testova pre nego što se puste u promet, bilo kao pojedinačne komponente ili kao deo kompleta.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_spannrollen_kit_m.jpgKako mi to vidimo, usluga je isto tako važna kao i vrhunski kvalitet proizvoda. Savršena logistika, praktični procesi dorade i odgovarajući programi obuke kroz koje naši zaposleni redovno prolaze, obezbeđuju da naši kupci budu i ostanu zadovoljni i dobro informisani.

Bez obzira da li je u pitanju motor ili šasija - sva sistemska znanja kod nas dolaze iz jednog izvora. Kao specijalista sistema, naši proizvodi i visok standard usluga pojednostavljuju poslovanje u trgovini i servisima. Od isporuke preko skladištenja do saveta i prodaje, mi efikasnost pretačemo u sve sistemske procese.

Naša pedantna procena dobavljača, standard kvaliteta proizvoda, sistematsko upravljanje kvalitetom i savremeni ERP sistem garantuju konstantno visok nivo  proizvoda i usluga. RUVILLE inovativni sistem ovlašćenja i kompetentnosti ima za posledicu kontinuirano snabdevanje najboljih rešenja za konstantno promenljive tržišne uslove - za proizvode, savete, usluge i obuku.b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_spannrolle_m.jpg

Rezervni delovi: