Naslovna BRENDOVI Behr Hella

Behr Hella

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_behr-hella-pingu.jpgBehr Hella Service je zajednički poduhvat dve kompanije, Behr i Hella. Osnovana je u Novembru 2005. godine radi zajedničkog pokrivanja globalnog nezavisnog tržišta zamenskih delova za klimatizaciju i hlađenje motora. Behr i Hella imaju svako po 50% udela u zajedničkom poduhvatu.

Odgovoran za upravljanje kompanijom je Gerwin Vilain, kao i Jürgen Laucher, koji je na mestu Managing Direktora Bhr Service Gmbh.

Behr Hella Service je yato bio logičan dalji razvoj prethodne saradnje između dve kompanije u domenu kontrole klime i front-end modula u okviru OE poslovanja. Udružena kompanija je početku bila aktivna u Evropskom aftermarketu i u međuvremenu se uspešno postavila na internacionalnom aftermarketu u brojnim tržištima u svetu kao što su Južna Amerika, Evropa i Azija.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_behr-hella-asortiman.jpgZahvaljujući dobrim tržišnim pozicijama Behr-a i Hella-e, kompanija je jedan od vodećih snabdevača u polju termalnog menadžmenta. Njeni potrošači uključuju distributere auto delova, veleprodajne grupe, nezavisne dilere, kao i specijaliste u polju klimatizacije vozila i hlađenja motora. Internacionalna prodajna Hella organizacija je prioritetan distribucioni partner i predstavlja veliku podršku svojim potrošačima. 

Sa preko 6.000 kvalitetnih artikala u preko 20 proizvodnih grupa, Behr Hella Service nudi pokrivenost tržišta kojoj je nemoguće parirati! Naši potrošači profitiraju iz know-how-a Behr-a i Hella-e, i visokog stepena servisne kompetencije u snabdevanju delovima i pružanja tehničkih informacija, treninga za nezavisan aftermarket i nezavisne servise, i takođe profitiraju od ponuđene prodajne promocije. Za vas, ovo znači idealnu kombinaciju proizvoda i kompetencije: Hella-ina globalna prodajna organizacija plus Behr-ov OE proizvodni know-how, kao i povezivanje aktivnosti u polju klimatizacije vozila i hlađenja motora.

Rezervni delovi: