Naslovna BRENDOVI Schaeffler Automotive

Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co.KG.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_LUK.jpgSa svojim brendovima Luk, Ina i Fag – Schaeffler grupacija prestavlja poznatu potrošačku orijentaciju, inovativnu snagu i superioran kvalitet. U 2006. oko 63.000 zaposlenih u preko 180 lokacija su postigli prodajni volumen od skoro 8.3 biliona Evra. Poslovna jedinica Schaeffler Automotive Aftermarket je specijalizovan dobavljač komponenti i servisa oko pogona putničkih automobila i komercijalnih vozila: od motora preko pristupnog pogona i transmisije do šasije.

Poslovna jedinica Schaeffler Automotive Aftermarket kojom upravlja LuK-Aftermarket Service smešten u Langenu, Nemačka koji je odgovoran za svetsku auto aftermarket prodaju proizvodnih brendova LuK, Ina i Fag zajedno sa dilerskim brendom Ruville. Kompanija je osnovala globalnu mrežu od 1.800 direktnih distribucionih partnera dopunjenih sa blizu 7.000 veleprodajnih partnerstava, osiguravajući  time u prošlosti mogućnost da više od 30 godina aftermarket specijalisti ostanu blizu svojim mušterijama. Globalna servisna mreža je blisko isprepletena sa 26 postojećih prodajnih i reprezentativnih kancelarija koje garantuju superiorni servisni nivo i brzu dostupnost.

Schaeffler Autmotive Aftermarket snabdeva tržište zamenskih delova sa rezervnim delovima za pogonski mehanizam, motor i ogibljenje – za sve klase vozila i u izvornom OE kvalitetu. Luk asortiman proizvoda uključuje kompletan program kvačila i primenjenih rešenja, kao što su RepSet ii RepSetPro, upotpunjeni sa letećim zamajcem i otpusnim sistemima.

Dodatno, Luk je specijalizovan za rezervne delove za okruženje kvačila za putničke autmobile i komercijalna vozila u domenu od 2.8t do 40t, autobuse i traktore, zajedno sa servo i vakukmskim pumpama.

Brend Ina vrši snabdevanje zamenskim delovima za motor i transmisiju za putnička vozila, komercijalna vozila i autobuse.

Rezervni delovi: