Naslovna BRENDOVI Elring Klinger

Elring Klinger

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_elring_m.jpgElringKlinger - svetski razvojni partner i snabdevač originalne opreme glava cilindara i specijalnih dihtunga, pokrivačkih modula i zaštitnih delova za pogonski i izduvni sistem. Milioni vozila širom sveta putuju sa našom tehnologijom. Kao jedini globalno aktivan nezavisni proizvođač dihtunga, snabdevamo skoro sve proizvođače vozila u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi kao i brojne Azijske proizvođače vozila.

Naš uspeh u sektoru rezervnih delova je baziran na tehnološkom vođstvu i ekspertizi za originalnu automoto opremu: U preko 140 zemalja, Elring dihtunzi, setovi dihtunga i dodaci su poznati po svojoj sigurnosti i pouzdanosti.

Simulirajući ekstreman slučaj - naš ogranak ElringKlinger Motortechnik GmbH pruža automoto industriji značajne razvojne usluge sa testovima poslednje generacije, npr. testovi izdržljivosti ili termalni šok test sve do -35°C.

Praktični proizvodi napravljeni od visoko performansne plastike - dihtunzi i elmenti dizajna našeg ogranka ElringKlinger Kunstofftechnik GmbH se stavljaju u upotrebu u velikom varijetetu industrija.

Dobro upošljavamo naše inovativne snage - za zdravorazumsku mobilnost i za održivi profitabilni razvoj, zahvaljujući posvećenosti više od 3.300 zaposlenih na 21 lokaciji u Evropi, Americi, Africi i Aziji. U 2006. ElringKlinger grupa je dostigla prodaju od 528 miliona evra.

Rezervni delovi: