Naslovna BRENDOVI Knorr-Bremse

Knorr-Bremse

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_knorr_bremse_m.jpgKnorr Bremse razvija i proizvodi kočione sisteme za komercijalna vozila još od 1920. Za kamione i polu-prikolične traktorske jedinice preko 6 tona, autobuse, prikolice ili specijalna vozila – naš proizvodni portfolio obuhvata dostave vazduha, tretmanske sisteme, kočnice i sisteme kontrole šasije. I svaki proizvod može biti konfigurisan tako da izađemo u susret najspecifičnijim potrebama mušterija.

Knorr-Bremse je sistemski snabdevač sa širokim asortimanom isprobanih i testiranih kočionih sistema i komponenti – koji svi ispunjavaju relevantne internacionalne standarde. Ovo je garantovano činjenicom da je svaka od naših fabrika i proizvodnih procesa sertifikovana pod QS 9000. I naš menadžerski sistem prioritetizuje kontinualno poboljšanje kvaliteta proizvoda i optimizaciju poslovnih procesa.

Knorr-Bremse sistemi su od krucijalne važnosti za sigurnost vozila i zbog toga moraju da ispoštuju najstrože kvalitativne zahteve. Ovo se primenjuje na više stvari, a ne samo na razvoj, proizvodnju i proces dostave – naša odgovornost se nastavlja čak i posle dostave. Nudimo kvalitativno fokusiran trening i servis kroz ceo životni vek naših proizvoda.

2001. Knorr-Bremse je lansirao dugoročnu kampanju sa ciljem poboljšanja poslovnog uspeha nazvanu “KOČITI Kroz Uspeh!”. Ona je bila usmerena ka optimizaciji poslovnih procesa, odnosa između kupca-prodavca i optimizaciji kvaliteta i standarda životne sredine u oviru kompanije – sa glavnim ciljem osiguravanja maksimalne satisfakcije kupca.

Rezervni delovi: