Naslovna BRENDOVI JURID by Honeywell

Jurid by Honeywell

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_jurid1.jpgVeć mnogo godina, ime JURID predstavlja proizvode visokog kvaliteta, performansi i inovacija. Najveća proizvodna lokacija globalnog proizvođača frikcionih pločica (Bendix/Jurid) i tehnološki centar za Evropu je u Glindu, u blizini Hamburga.

Klijenti kompanije uključuju sve veće proizvođače vozila i kočnica za putnička i komercijalna vozila, kao i sopstvenu korporacijsku prodaju rezervnih delova. Dodatni klijenti su  nam u avio industriji i u sektoru železničkog saobraćaja.

Proizvodni asortiman obuhvata kočione pločice za automobile, komercijalna i železnička vozila, industrijske frikcione pločice, frikcione materijale od taljenog metala kao i pločice ručnih kočnica.  JURID je jedan od vodećih proizvođača frikcionih pločica širom sveta.

Da bi se održalo i dalje razvilo naše tehničko napredovanje, JURID održava odeljenje za istraživanje i razvoj sa oko 120 zaposlenih. Visoko specijalizovani hemijski i procesni inženjeri stalno rade na razvoju novih proizvoda i proizvodnih metoda. Veoma bitan istraživački aspekt predstavlja razvoj ekoloških pločica, gde se koriste samo oni sirovi materijali koji ne predstavljaju rizik za čoveka i okoliš. Razvoj i proizvodnja JURID proizvoda su podložni najvišim zahtevima što se tiče kvaliteta i okoliša.

JURID je sertifikovan u sektoru kvaliteta u skladu sa QS 9000 i DIN EN ISO 9001, u sektoru očuvanja okoliša prema DIN EN ISO 14001 i u sektoru zdravlja i sigurnosti prema  OHSAS 18001:1999 standardu.

* DIN ISO 9001
* KBA ISO 9001
* ISO/TS 16949
* ISO 14001
* OHSAS 18001:1999

Usprkos svim tehničkim dostignućima, performanse kompanije se održavaju u skladu sa kvalifikacijom, sposobnošću i motivacijom njenog osoblja. U skladu sa tim, deo naše filozofije osoblja jeste promocija , motivacija i priznavanje performansi naših zaposlenih.

Rezervni delovi: