Naslovna BRENDOVI MAHLE Aftermarket GmbH

Mahle Aftermarket GmbH

Naša kompetencija se ogleda u okviru motora sa unutrašnjim sagorevanjem i njegovom neposrednom okruženju. Ovo se najbolje vidi u Formuli 1 ili u Truck Racing serijama, gde trkački timovi opremljeni sa MAHLE komponentama konstantno dobijaju trke. Ovo su iskustva koja možemo preneti od motosporta sve do razvoja naših serija, i do naših aftermarket partnera koji takođe od njih mogu imati koristi. MAHLE nudi proizvode koji su prava umetnička dela koja se mogu naći u skoro svim modelima.

Standardi tržišta originalne opreme takođe treba da su dostupni tržištu održavanja i opravke – to je jednostavno tako. Sa brandovima kao što su MAHLE Original, MAHLE filter, Knecht, Metal Leve, Cofap i Izumi, MAHLE je decenijama uvaženi partner ovog zanata, servisa i radionica koje se bave opravkom motora širom sveta. Naše MAHLE prodajne kompanije ili naši prodajni partneri mogu da vam kažu koji su brendovi dostupni u respektivnim zemljama. Više od 140 priznatih motornih proizvođača i proizvođača vozila opremaju svoje motore sa MAHLE motornim komponentama i filterima kao standardnom opremom.

Ovo je mala selekcija naših potrošača:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Case New Holland, Caterpillar, Citroën, Cummins, Daewoo, DAF, Deutz, Ducati, Ferrari, Fiat, Ford, General Motors, Harley Davidson, Hatz, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, John Deere, Komatsu, Lancia, Land Rover, Mack, Magna Steyr, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Moto Guzzi, MWM, Nissan, Perkins, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, Steyr Daimler Puch, Stihl, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zettelmeyer.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_MAHLE.jpg

Rezervni delovi: