Naslovna BRENDOVI PHOENIX Air Springs

Phoenix Air Springs

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_Phoenix_m.jpgSa integracijom Phoenix-a u ContiTech AG, spojeno je dvoje specijalista za vazdušne jastuke. Phoenix brendirani sistemi vazdušnih jastruka su se dokazali kroz 50 godina kao komponente koje nije potrebno održavati sa naprednim karakteristikama ogibljenja i kontrole nivelisanja. Naše snage su naš širok asortiman proizvoda i konzistentno proširivanje proizvodne linije.

Široka proizvodna linija koju nudi Phoenix osigurava vas sa priznatim standardnim tipovima kao i serijama novih modela u komercijalnim vozilima i osovinskom asortimanu.

Naši dokazani vazdušni jastuci koje nije potrebno održavati pružaju poboljšane karakteristike ogibljenja kao i efektivnu kontrolu nivelisanja. Ovo je dokazano u okviru teške, svakodnevne upotrebe, širom sveta, na putevima pod veoma varirajućim klimatskim uslovima.

Kao dodatak konvencionalnoj upotrebi u komercijalnim vozilima, kao što su kamioni i autobusi, prikolice i poluprikolice, Phoenix vazdušni jastuci se takođe koriste i u sistemima ogibljenja za kabine i sedišta.

Rezervni delovi: