Naslovna BRENDOVI MANN+HUMMEL

MANN+HUMMEL

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_mann_hummel_m.jpgMANN+HUMMEL grupa je osnovana u Ludwigsburg-u u jugozapadnoj Nemačkoj 1941. Division Automotive OE, razvija, proizvodi i plasira na tržište MANN+HUMMEL filtere i vazdušne usisne sisteme i druge komponente za automoto industriju. Razmena rezervnih delova se snabdeva sa elementima filtera pod MANN-FILTER brendom i u istom kvalitetu kao i oni kojima se snabdevaju OEM-ovi. Za generalnu industriju MANN+HUMEL razvija i proizvodi industrijske filtere i filtracione sisteme za inženjersku industriju i jedinice i sisteme za upravljanje materijalima u plastičnoj procesnoj industriji.

Sa 41 lokacijom širom sveta i 10.500 zaposlenih, MANN+HUMMEL je jedna od glavnih korporacija u auto komponentama. U 2006. godini korporacija je dostigla totalan prihod od 1.6 biliona evra, od toga tri četvrtine od poslovanja sa automoto potrošačima i potrošačima motornih rezervnih delova.

Kvalitet nije rezultat sreće nego naprednog potrošački orijentisanog planiranja kvaliteta i procesne kontrole.

Prema ovome se odnosimo, ne samo kao prema visoko kvalitetnim proizvodima nego kao partnerskoj kooperaciji sa potrošačima i dobavljačima, tačnošću u dostavi i svesnosti troškova.

Kontinualna poboljšanja u našim performansama i povećanje potrošačke satisfakcije su naši ciljevi.

Svaka MANN+HUMMEL lokacija ima menadžera kvaliteta. Svetska razmena informacija se redovno odigrava na QM forumu (quality manager).

Sve MANN+HUMMEL lokacije imaju ili će imati ISO 9001:2000 sertifikaciju. U okviru Automotive Division, sve lokacije ispunjavaju ili će ispuniti potrošačke specifikacije u skladu ISO TS 16949:2002 standarda.

Rezervni delovi: