Naslovna BRENDOVI LUMAG

Lumag

lumag delovi za kamioneLUMAG je osnovao 1988. godine Marek Zak, koji je trenutno glavni akcionar kompanije i predsednik njenog Upravnog odbora. Kompanija je počela kao proizvođač kočionih obloga a danas je lider na domaćem tržištu u proizvodnji obloga i disk pločica za komercijalna vozila i jedan od vodećih proizvođača disk pločica za putničke automobile.

LUMAG konstantno ulaže u modernizaciju kompanije i povećavanje svojih proizvodnih kapaciteta. U poslednje tri godine uložili smo više od 3,7 miliona evra za kupovinu i implementaciju savremenih tehnologija i digitalno kontrolisane mašine za proizvodnju - posebno za proizvodnju kočionih pločica za putnička vozila. Svake godine naše proizvodne linije izbace preko 3 miliona kočionih obloga i blizu 2 miliona kočionih pločica.

Za kočioni sistem u vozilu je od suštinskog značaja da bude pouzdan i efikasan jer je to sistem koji određuje bezbednost u saobraćaju. Efikasnost kočionog sistema direktno zavisi od njegove strukture i tehničkog stanja, zato je vrlo bitno napraviti dobar izbor kočionih pločica i kočionih obloga i raditi redovne tehničke preglede.

lumag delovi za kamionLUMAG poseduje sve potrebne sertifikate od proizvođača materijala koji se koriste prilikom proizvodnje delova. Ti dokumenti potvrđuju pravilan izbor proizvodne tehnologije i svedočanstvo o visokom kvalitetu naših proizvoda.

Misija LUMAG-a je da obezbedi krajnjim korisnicima pouzdane proizvode najvišeg kvaliteta, obezbeđujući sigurnu vožnju i poboljšanu opštu bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Nastojimo da radimo u skladu sa propisima zaštite životne sredine kao i da poštujemo interese lokalne zajednice.

Rezervni delovi: