Naslovna BRENDOVI FRIMATEC

Frimatec Auto Gmbh

FRIMATEC delovi za kamioneFRIMATEC Auto GmbH je vodeći proizvođač pumpi za vodu, upornica i V upornica u kategoriji rezervnih delova. Proizvodni pogon se nalazi u Vendelstein-u, u Nemačkoj, a naša proizvodnja funkcioniše u skladu sa standardima upravljanja kvalitetom ISO 9001-2000. Dugogodišnjim iskustvom i visokim standardima  obezbedili smo konstantan kvalitet proizvoda.

Naš proizvodni program obuhvata delove za privredna vozila, uglavnom za kamione i autobuse, kao i pumpe za vodu, upornice, V upornice, gurajuće i poprečne spone, zglobove kompresore, klima uređaje i setove za popravke. Mi proizvodimo rezervne delove za sve vodeće evropske proizvođače vozila kao što su: DAF, IVECO, SCANIA, MAN, Mercedes-Benz, MAN i VOLVO.

Frimatec - delovi za kamioneDecenije iskustva u proizvodnji auto-delova i detaljno razumevanje zahteva kupaca su prednosti našeg proizvodnog tima.

Svaki FRIMATEC deo mora da prođe proveru kvaliteta pre nego što se nađe u  prodaji. Naše kontinuirano poboljšanje metoda proizvodnje u saradnji sa modernim mašinskim pogonima za ispitivanje obezbedilo je dosledno visok kvalitet sa prepoznatljivim potpisom: Made in Germany!

Rezervni delovi: