Naslovna BRENDOVI DINEX A/S

Dinex A/S

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_head-office-beskaret.jpgDinex A/S Danska je osnovan 1982. kao prva proizvodna struktura u Dinex Grupaciji. Kompanija se nalazi u građevini površine 20.000m² u Middelfart-u. Magacinski prostor i poslovne kancelarije su proširene 2006. godine.

Dinexov poslovni koncept je da razvija, proizvodi i distribuira kompletne izduvne sisteme i emisione tehnologije za sva komercijalna vozila i industrijske mašine sa dizel motorima. Dinex snabdeva kompletnim izduvnim sistemima - od turbine do cevi auspuha - kamione, autobuse, kombije i industrijske mašine. Takođe, Dinex nudi raznovrsne proizvodne emisione tehnologije za ove primene.

Kompanija je zadužena i za prodaju aftermarket i retrofit klijentima u Skandinaviji,  Balkanu, Grčkoj, Dalekom Istoku i Češkoj Republici.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_20060818dinex00008.jpg

 

 

 

 

Glavne funkcije sedišta kompanije su podeljene na: menadžment grupacije, marketing/HR, finansije, IT, lance dostave, menadžment i prodaju aftermarket proizvoda, OEM on-road razvoj i prodaju, razvoj tehnologija i filtera, proizvodne tehnologije i projekte.

Poslovne jedinice koje deluju kao regionalni prodajni i distributivni centri se nalaze u Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Španiji, Poljskoj, Litvaniji, Rusiji, Švedskoj, Americi, Turskoj i Srbiji. Veliki broj distributera dodatno predstavlja Dinex širom sveta.

Rezervni delovi: