Naslovna O NAMA

Simplex d.o.o.

b_0_180_16777215_0___images_stories__mg_2841_2_3adjust.jpg

Firma SIMPLEX d.o.o. je osnovana 1998. godine u mestu Temerin, pored Novog Sada i jedan je od najvećih uvoznika rezervnih delova za kamione i prikolice u Srbiji. Mi smo distributeri najvećih evropskih proizvođača delova u automobilskoj industriji.

Uspeh u poslovanju je baziran na činjenici da imamo širok asortiman rezervnih delova i opreme za kamione i prikolice koji se kreću u Srbiji – Man, Mercedes, Volvo, Renault, Iveco, Daf, Scania. U našoj ponudi imamo delove i opremu najpoznatijih svetskih brendova u aftermarket biznisu.

Od 2016. godine SIMPLEX d.o.o. posluje u sistemu firme Delmax d.o.o iz Stare Pazove koja je distributer rezervnih delova za putnička vozila. Zajedno obe firme predstavljaju najvećeg distributera rezervnim delovima u Srbiji, kako za putničke automobile, tako i za kamione.

Simplex ima devet ogranaka u Srbiji i to u: Nišu, Vranju, Paraćinu, Čačku, Zemunu (Beograd), Novom Pazaru, Futogu i Sevojnu, dok je sedište firme pozicionirano na Čeneju u pravcu ka Temerinu, na 2 km od auto-puta iz pravca Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Statistics

  • Who's Online

Rezervni delovi: