Naslovna O NAMA

Simplex d.o.o.

b_0_180_16777215_0___images_stories__mg_2841_2_3adjust.jpgFirma SIMPLEX DOO je osnovana 1998. godine i jedan je od najvećih uvoznika rezervnih delova za kamione i prikolice u Srbiji. Naše poslovanje se zasniva na kooperaciji sa više velikih kompanija iz Zapadne Evrope kao što su: Mahle Gmbh, Elring Klinger AG, LuK GmbH & Co. oHG, Mann + Hummel, Herman Peters GmbH, BOSCH, Knorr-Bremse, Phoenix, Behr-Hella, SABO Shock Absorbers itd…

Uspeh u poslovanju je baziran na činjenici da imamo širok asortiman rezervnih delova i opreme za kamione i prikolice – Man, Mercedes, Volvo, Iveco, Daf, Scania. Kao i na činjenici da u našoj ponudi držimo samo izuzetno kvalitetne delove i opremu najjačih imena (brand-ova) u grani.

Naš asortiman odnedavno obuhvata i laka komercijalna vozila. SIMPLEX DOO ima sedam ogranaka u Srbiji i to u: Nišu, Vranju, Paraćinu, Čačku, Zemunu (Beograd) i Novom Pazaru, dok je sedište firme sa centralnim magacinom pozicionirano u Temerinu. Sve naše lokacije prodaje se nalaze u neposrednoj blizini glavnog autoputa E-75 (Budimešta – Beograd – Atina). Takođe, naš kolektivni magacin se nalazi u Dachau, Nemačka. Redovni smo učesnici sajmova kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Statistics

  • Who's Online

Rezervni delovi: