Naslovna Novosti Newsflash TEHNIČKI SEMINAR MAHLE

TEHNIČKI SEMINAR MAHLE

b_0_180_16777215_0___images_stories_vesti_img_0944.jpg23. 10. 2013. godine proveden je tehnički seminar renomirane Nemačke firme MAHLE,cenjenog brenda na tržištu rezervnih delova u Srbiji,čiji je Simplex Temerin,ekskluzivni zastupnik za ovo područje.Seminar je,pre svega namenjen serviserima,ali je,svojim sadržajem bio koristan i ostalim našim poslovnim partnerima ,koji su uzeli učešće na njemu.

Po prvi put, svakako ne i poslednji, seminar je realizovan na području Paraćina, u prelepom ambijentu turističkog kompleksa Grza, gde su obezbeđeni idealni uslovi za ovakvu vrstu edukacije, a sve u cilju približavanja destinacijama poslovnih prijatelja.


Prisutnih, više od 50 slušalaca, bili su prilici da aktivno učestvuju na seminaru,da postavljaju stručna pitanja,te da, konačno, steknu dragocena saznanja za svoja dalja usavršavanja, u vrlo zahtevnom i odgovornom serviserskom poslu.

Na kraju oficijelnog dela seminara,druženje je nastavljeno u restoranu „Koliba Grza“,uz poznate specijalitete ovoga kraja,te čašicu razgovora, uz razmenu korisnih stručnih iskustava.

Simplex će i dalje nastaviti sa ovakvim korisnim idejama,sa osnovnim ciljem ispunjavanja  složenih zahteva tržišta koji stoje pred svima nama,našim cenjenim klijentima i zaposlenima u Simplex-u.

 

Rezervni delovi: